lelie Yoga met je Hart

Alledaagse Oefeningen voor Rust in de Drukte van Alledag

Hoe breng je rust in de drukte van je dag? Als je geen tijd hebt om vrij te nemen? Alledaagse drukte vor je vaak aan die “gewone” pijntjes.

Wel eens last van een stijve nek of schouders? Pijn in de rug, onrustig of snel geïrriteerd? En blijven gedachten door je heen malen? Dan houd je waarschijnlijk spanning vast.
Want in de drukte van de dag verliezen we het contact met het lichaam. Dat is jammer, omdat juist het lichaam geeft signalen als er iets gaat “wringen”; je houding is niet optimaal, je gaat te hard, je vergeet iets, er komt een briljant idee…….., etc.

In 4 avonden leer je praktische technieken die het leven leuker en meer ontspannen maken. Dus ook voor rustige mensen die dat graag zo houden.
In de cursus combineren we ontspanning, bewustwording en stressmanagement. Deze cursus is praktisch: we lopen de dag door en zoeken elk moment manieren om te ontspannen, extra energie te krijgen, sterk in de schoenen te staan en om klussen af te ronden zodat we ze weer kunnen loslaten.

Rust in de drukte van de dag Antje Fokkema Yoga met je Hart

Antje Fokkema

Wat leer je nog meer?

Luisteren naar jezelf: wat vind jij belangrijk?
Wie ben je eigenlijk?
Wat kun je goed, en wil je dat ook?
Hoe zou je willen zijn, wat zou je willen kunnen?
Meer zelfvertrouwen
Beter concentreren, makkelijker leren
’s nachts beter slapen
Een beetje meer evenwicht in je leven brengen
Af en toe eens helemaal niks aan je hoofd

Alle informatie krijg je op papier mee want natuurlijk werkt het alleen als je het geleerde ook in praktijk brengt.
Vrijdagavond van 19.30-22 uur (maar op dit moment niet gepland).

Voorwaarden
Je plaats is zeker na opgave via telefoon of e-mail en na betaling. Tot 1 week voor de cursus is restitutie van 80% mogelijk. Daarna is na afzegging geen restitutie mogelijk, tenzij er iemand in jouw plaats kan deelnemen.