Immuuncel: visualisatie naar gezondheid

Immuuncel CD

CD of audiobestand voor mensen die ziek zijn: Immuuncel visualisatie.

Visualisatie voor gezondheid

Je kunt je gezondheid beïnvloeden met je vermogen tot visualisatie. Een workshop van ruim een uur, voor iedereen mogelijk omdat het lichamelijk geen uitdaging is. Je hebt alleen wat fantasie nodig.
Er bestaat een prachtig boek: Bondgenoot, autobiografie van een immuuncel van Henk Fransen. Dit verhaal gaat over een immuuncel die helpt het lichaam vrij te maken van kanker.

Hiervan heb ik een visualisatie/meditatie gemaakt die zeer effectief is, en voor iedereen kan werken. Immers, immuuncellen helpen het lichaam met het opruimen van dode cellen en verwijderen van indringers zoals ziektekiemen.
Maak een fascinerende reis door je eigen lichaam. Voel de kracht en de liefde van je hart, het stromen van je bloed en de ruimte van je longen. De reis wordt ondersteund door prachtige muziek.
In geval van auto-immuunziekte er wel een aanpassing in het verhaal nodig is, maar dat kun je gemakkelijk zelf doen.

Praktisch

We beginnen met een korte yogasessie om het lichaam klaar te maken voor het zitten.
Daarna wordt je meegenomen in het avontuur dat je eigen immuuncellen dagelijks meemaken.
Verder draag je gemakkelijk zittende kleding, warme sokken en evt. een trui. Neem een meditatiebankje of kussen mee als je die zelf hebt.

Van deze workshop is ook een CD of audiobestand te koop zodat je zelf thuis kunt oefenen: yogacd

Datum:
Tijd: deze sessie duurt 5 kwartier
Plaats:
Kosten: €10,-
Minimaal 8, maximaal 20 deelnemers

Aanmelden kan hier.

Of stel zelf een groep samen en nodig me uit: contact
Meer info over het boek: www.genezendvermogen.nl

Reacties van mensen die de visualisatie deden:

Heerlijke visualisatie die fijn gevoel geeft en waarvan het gevoel zeker door de muziek nog lang na-ebt.

Ik vond de visualisatie erg mooi en het heeft een diepe indruk op mij gemaakt. De visualisatie gaf mij het gevoel dat je zelf bezig kunt zijn met het gezond maken/houden van je lichaam, wat vertrouwen geeft en kan op deze manier mijn angst loslaten.

Naarmate ik de CD langer gebruik (in frequentie) ervaar ik het als steeds krachtiger. Het Pavlov-effect speelt hier een rol denk ik. Ik heb nu regelmatig overdag (zelfs als ik in een winkel sta b.v.) dat ik het gevoel van liefde en blijdschap dat de immuuncellen in mijn hart meekrijgen, voel. En dat zorgt voor een geluksmoment. Soms moet ik er ook van glimlachen, als om kinderen die gelukkig en blij zijn. Ik denk dat je een unieke CD hebt gemaakt.

Prachtig, je hoeft niet elke keer de inleiding te beluisteren, je hebt een prettige stem. Ik had nergens een moment van: nou dat hoeft voor mij niet. Mooie muziek en fijn dat die doorloopt. Dan kun je rustig afronden of zelfs nog doorgaan als je daar behoefte aan hebt.

Kort maar krachtig:

Ik wil je graag bedanken dat ik dit mee mocht maken.

Ik heb mijn immuun cellen naar mijn hoofdpijn gestuurd en dat hielp, mijn hoofdpijn was bijna over na de visualisatie.

Dit is een vreedzamer middel, waarbij je niet echt een gevecht hoeft te leveren. Maar door een positieve gedachte je doel kan bereiken.

Nu mijn ervaring: Ik ben echt in mijn lijf geweest, wel het meest in en rond mijn hart. (dit kan ook te maken hebben met mijn “gemoedsrust” al dan niet op dit moment)

Ik heb het een heel prettige ervaring gevonden. Tevens een stukje bewustwording-van waar je niet zo gauw aan denkt en aan voorbij gaat. Ook het feit dat je meer kunt met je zelf dan het voeden en fysiek onderhouden.

Dit is een vreedzaam middel, waarbij je niet een gevecht hoeft te leveren, maar door een positieve gedachte je doel kan bereiken.

Zeker een mooie visualisatie ik heb genoten.

Geschikt voor ieder mens die liefdevol en bewust met zichzelf en zijn lichaam wil (leren) omgaan. Ik vind het kostbaar dat ik dit heb kunnen meemaken. Dank je wel.

Bedankt voor de geweldige ervaring die ik heb mogen beleven!

Na de tijd voelde ik mij veel beter dan voor die tijd.

Ik was de rest van de dag opvallend rustig en relaxed.

Ken je die reclame van ik en mn chocomel? Zo n gevoel. De wereld om je heen is in rep en roer, maar jij gaat onverstoorbaar verder met waar je mee bezig was. (niet uit balans te brengen).

Voor mij was het meest bijzonder dat ik mijn eigen hart duidelijk voelde kloppen en pompen.