De Kracht van je Hart De Kracht van je Hart is een pittige workshop leer je prachtige oefeningen die je aan elkaar kunt plakken tot een serie. Deze serie combineert kracht, souplesse, balans, beheersing, doelgerichtheid, stevigheid, actie en rust.
Eenmaal geleerd kun je de serie gebruiken om je (dagelijks) soepel, in balans, vrolijk en met beide benen op de grond te houden.
Kortom: een mooie manier om in je kracht te komen.

De oefeningen laten je lichaam naar alle kanten bewegen. Er komen veel rugbuigingen in voor. Toch hoef je niet per sé heel lenig te zijn, dat word je vanzelf van de serie. Maar als je rug- of gewrichtsklachten hebt is het minder geschikt. Zeer geschikt voor tieners die een uitdaging zoeken.
Er is een gratis stripverhaal de serie. Een CD of audiobestand bestellen kan ook. Daarin spreek ik je door de oefening heen. Maar het fijnst is om de serie live van de docent te leren. Des te leuker is het in een groep en het allemaal samen op muziek uit te voeren.

Meenemen: indien mogelijk een yogamat. Verder: een dekentje of badlaken, flesje water, trui en sokken voor aan het eind van de les. Draag los zittende kleding.
Minimaal 8, maximaal 14 deelnemers