Yin Yoga Medicine

Privéles

is een groot kado voor jezelf. Want soms heb je een speciale vraag die in een groep niet past.
Bijvoorbeeld als je alleen ademoefeningen wilt leren, of als je aan bed gebonden bent, het huis niet uit kan. Of als je aan je zelfvertrouwen wilt werken zonder afleiding van anderen.
Dan is privéles een optie.

Het kan bij jou thuis of bij mij in Drachten.

Een uur priveles kost €50,-
Voor 2 personen: €35,- p.p.
excl. reiskosten en excl. BTW

seal yin yoga

Yin Yoga en Yin Medicine

Bij yin ben je langer in een houding waardoor er veel ruimte in je lichaam ontstaat. Het bindweefsel “smelt” en wordt “vloeibaar”. Daardoor stroomt de energie weer beter en ook de hulpstoffen die nodig zijn om bijvoorbeeld een gewricht te helen. Voor specifieke vragen is er Yin Medicine in een privéconsult. We kijken dan naar jouw klacht. Het gebied rond je klacht wordt losgemaakt met massage en “manipulatie” en je krijgt een yinhouding mee om thuis te doen. Yin Medicine werkt op elke laag van je wezen: fysiek, mentaal en emotioneel. Vaak is na 1 behandeling het meeste werk al klaar.

HormoonYoga voor vrouwen

HormoonYoga

is er voor vrouwen en mensen met diabetes type 2. Beide lenen zich bij uitstek voor priveles omdat het belangrijk is dat je de bewegingen goed uitvoert.

Leer de speciale serie oefeningen die je hormoonklieren stimuleren en je vrouwenklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bij diabetes verbetert de hormoonhuishouding rond de suikerverwerking.

Thuis yoga doen? Bezoek dan de shop.