yogazaal Leeuwarden

Yoga in Leeuwarden is de perfecte manier om in balans te komen en om de mentale en fysieke gezondheid een boost te geven. De eeuwenlange kennis die opgedaan is op het gebied van yoga, wordt bij Yoga in je Hart te Leeuwarden vertaald naar bijzondere lessen waar je direct mee kunt beginnen. Wil jij weer stabiel en vrolijk midden in het leven staan, en écht kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Dan is yogales in Leeuwarden bij Yoga met je Hart echt iets voor jou.

Plaats: Harlingersingel 11

Van november tot april is er een lessenreeks op dinsdag om 18 uur en 20 uur. De lessen duren anderhalf uur.

16 lessen voor €240,-

Proefles €10,- Losse les €20,-

De lessen delen met iemand anders mag.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Data: 7, 14, 21, 28 november

5, 12 december

9, 16, 23, 30 januari

6, 27 februari

5, 12, 19, 26 maart

In de zomer doen we yoga buiten! We zijn te gast in diverse tuinen. Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van de buitenlessen.

yoga in Leeuwarden

Bij Yoga met je Hart worden voornamelijk zachte, vloeiende yogalessen gegeven. Soms met rustgevende en bijpassende muziek op de achtergrond. Tijdens de oefeningen brengen we de aandacht naar bepaalde plaatsen in ons lichaam, zodat je energie opwekt. Regelmatig nemen we steviger houdingen aan en gaat het zowel om fysieke als mentale beheersing. Yoga in Leeuwarden gaat ook om het ontdekken van jouw persoonlijke grenzen. Deze grenzen zijn voor iedereen anders, waardoor de één dieper in een houding komt dan de ander. Het draait helemaal om jou! Als resultaat voel je je vrijer, fitter, losser en vrolijker.

Sleeping Swan Antje Fokkema

Waar kan ik aan denken bij yoga-oefeningen in Leeuwarden?

We beschikken in Leeuwarden over een prachtige rustige zaal aan de Harlingersingel 11. In de lessen combineren we hatha-, yin-, dru-, viniyoga, ademhalingstechnieken, yoga nidra en meditatie. Je leert ook series zoals de 5 Tibetanen, Zonnegroeten, Krijgerserie, Do-In series en de maangroet.

Naast wekelijkse lessen bieden we workshops en cursussen. Zo biedt Yoga met je Hart als enige in Nederland diabetesyoga aan, geschikt voor mensen met Type 2. Ook vind je oefeningen bij Yoga met je Hart om beter te slapen, meer in contact te komen met jezelf en privélessen waarbij je werkt aan jouw individuele vraag. Wil je meer informatie over de mogelijke workshops of het aanbod op maat? Dan kun je altijd contact opnemen. Ook wanneer je met een groep een workshop wilt volgen; het leukste en meest relaxte bedrijfs-, familie-, of vriendenuitje.

Antje Fokkema

Hoe kan yoga mij helpen in mijn dagelijkse leven?

Yoga draait voornamelijk om balans en contact kunnen maken met jezelf. Je beweegt op het tempo van jouw ademhaling en dat brengt de aandacht van buiten weer terug bij jezelf.  Een specialiteit van Yoga met je Hart is de eindontspanning. Deze duurt de langer dan in de meeste yogalessen. Je ontspant heel snel heel diep en kan daardoor een paar uur slaap inhalen. Daarom duurt een yogales bij ons anderhalf uur.

Tijdens deze ontspanning komt de opgewekte energie vrij, die vervolgens stroomt naar plaatsen in jouw lichaam waar het nodig is. Yoga geeft een prettig gevoel, omdat je weer meer contact komt met jezelf en omdat je spanning die vaak al jaren in het lichaam zit echt oplost. Dit is bevorderlijk voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarnaast is bewezen dat yogaoefeningen de balans van het autonome zenuwstelsel bevorderen. Daarmee zet je een grote stap in de richting van een (nog) gezonder en bewuster leven, met beide benen op de grond.

De stille plek in jezelf

Maar Yoga met je Hart is meer:

Yogalessen in heel Friesland en op verzoek op locatie (maar momenteel even niet).
Verschillende workshops zoals DiabetesYoga, HormoonYoga, Yoga Nidra, Do-In (Oosterse beweging)
Zoek in de website naar verdieping van yoga over bijvoorbeeld de chakra’s, Oosterse filosofie, hartcoherentie en het waarom van de verschillende yogahoudingen
Yogaboeken en cd’s van Antje over de rug, de spijsvertering en verbetering van je gezondheid, vind je in de shop.
Dat yoga humor als effect heeft zul je na verloop van tijd zelf ervaren. Maar… waar gaat het nu werkelijk om? Ontdek waarom yoga een middel is en geen doel.