Yoga in Heerenveen als hoeksteen van een gezond leven

Yogazaal in Katlijk

Wekelijkse lessen

Yoga in Heerenveen is een geweldige manier om het leven een stuk leuker en gezonder te maken. Niet door complete patronen om te gooien of je leven volledig te veranderen, maar door meer in balans met jezelf te komen. In de lessen combineren we hatha-, yin-, dru-, viniyoga, ademhalingsoefeningen, yoga nidra en meditatie. Ook leer je series zoals de 5 Tibetanen, Zonnegroeten, Krijgerserie.

In de zomer doen we yoga in de tuin! Als het mooi weer is zijn er wekelijks lessen met een kleine groep in verschillende tuinen. Meld je aan voor de speciale mailinglijst.

Op dit moment zijn er lessen op woensdagochtend in Beetsterzwaag.

Yogazaal Katlijk

Workshops

De lessen kunnen ook aan een complete groep op locatie gegeven worden. Leuk om eens met je vrienden of collega’s te proberen, zodat jullie allemaal het effect van yoga in Heerenveen kunnen ervaren. Wil je meer weten over het aanbod aan workshops, oefeningen en lessen die gegeven worden binnen het kader van yoga in Heerenveen of wil je eerst persoonlijk contact voordat je een workshop boekt?

Yoga heeft een lange geschiedenis en dat heeft grote voordelen

Meditatie op de zeebodem Antje Fokkema

Yoga is medio twintigste eeuw naar Europa gekomen. Op dat moment bestond het echter al meer dan duizend jaar. Bij yoga in Heerenveen gaat het om een soepele en zachte variant van yoga waarbij je vooral meer in balans komt met jezelf. Je leert te luisteren naar jezelf in een wereld waarin alles en iedereen aan je trekt. Zo kun je beter prioriteiten stellen en bepalen wat echt belangrijk is. Daardoor word gezonder en vrolijker, en kom je ook stabieler in het leven te staan. Dankzij de eeuwenlange ontwikkeling van yoga, is het bijzonder aannemelijk dat dit voor jou ook flinke voordelen heeft. Zeker wanneer je de oefeningen op een manier doet die zacht is voor je lijf en leden.

Wanneer is yoga in Heerenveen geschikt?

Yoga met je Hart

Yoga in Heerenveen kan ook perfect voor jou zijn als je lichamelijke klachten hebt, zoals diabetes of hormonale klachten. Ook helpt yoga bij stress of slaapgebrek. Bovendien werkt yoga preventief zodat je klachten kunt voorkomen. Heb je echter al bepaalde klachten en wil je weten of yoga hier het antwoord op kan bieden? Neem dan eens contact op, zodat we naar jouw persoonlijke situatie kunnen kijken en hier een oplossing voor kunnen zoeken. Soms is een privéconsult is dan handig zodat we dan speciaal op jouw vraag in kunnen gaan.

Vandaag al beginnen met yoga in Heerenveen?

Antje Fokkema

Wil je meer rust en balans in je leven, het overzicht terugkrijgen en makkelijker de juiste prioriteiten kunnen stellen? Dan is yoga in Heerenveen een goede stap. Hoe eerder je begint, hoe eerder je het effect merkt van de ademhalingstechnieken en andere oefeningen die tegen aantrekkelijke tarieven aangeboden worden. Voel je welkom voor een gratis proefles. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie zodat we je het één en ander kunnen toelichten.

Woon je niet in Heerenveen maar heb je toch interesse?

CD serie 1 Yoga met je Hart

Dan zijn er ook yogalessen in Leeuwarden, Drachten.
Om thuis te oefenen schreef Antje yogaboeken en sprak ze cd’s in over de rug, de spijsvertering, meditatie en diepe ontspanning.

Check de website voor verdieping van yoga over onder andere de chakra’s, Oosterse filosofie, hartcoherentie en de werking van de verschillende yogahoudingen.

Maar… waar gaat het nu werkelijk om? Ontdek waarom yoga een middel is en geen doel.