Yogalessen in Heerenveen / Katlijk

Yogazaal Katlijk

Yogalessen in Heerenveen / Katlijk

Plaats: Bisschoplaan 12, 8455JM Katlijk, de Zijn-Plek

Op dit moment zijn er zo veel mensen ingeschreven, dat het regelmatig voorkomt dat de les vol is. Het gaat ook een beetje op een stoelendans lijken. Nieuwe inschrijvingen zijn op dit moment niet handig.

Tijd: dinsdagavond om 18 en 20 uur.

Data najaar 2021: september: 7, 14, 21, 28, oktober: 5, 12, november: 2, 9, 16, 23, 30, december: 7, 14

Boek nu zelf je lessen. Heb je nog geen account, dan word je vanzelf door dat proces heen geleid als je op een willekeurig les klikt om te boeken. Een strippenkaart kopen kan ook online

Yogalessen in Heerenveen / Katlijk Antje Fokkema Yoga met je Hart

Yogazaal in Katlijk

We zijn te gast in de sfeervolle zaal van de ZijnPlek.

In de drukte van de dag verliezen we contact met het lichaam. Dan ontstaat er spanning. Als de spanning in je lijf blijft vastzitten ontstaat er een ” blokkade”. Je voelt pijn, stijfheid, onrust, irritatie of verdriet.
Yoga met je Hart keert dit proces weer om. De yoga bestaat uit bewegingen die de energie van het hart activeren. Op een zachte manier ruim je energieblokkades op. Je komt fysiek en emotioneel meer in balans. Hierdoor voel je je actiever, vrolijker, alerter, gezonder en liefdevoller.
YogametjeHart versterkt de spieren en daardoor wordt je houding meer ontspannen en stevig tegelijk. Hoe verloopt een yogales?


Thuis yoga doen? Bezoek dan de shop.