Meditatie voor hartcoherentie

Deze week doen we een speciale geleide meditatie. Als je hart coherent is, dat wil zeggen, zich prettig voelt, dan geeft het signalen naar je hersenen dat alles in orde is. Je hersenen zendn die signalen naar al je systemen. Dus een coherent hart is goed voor heel je lijf en maakt je gezond. Hoe wordt je hart coherent? Geef het aandacht, wees het erkentelijk en denk/voel een mooie gedachte. Iets wat jij graag doet (zeilen, skiën, kansen, etc.) of denk aan een huisdier of bijvoorbeeld een kind. Laat je gedachte/herinnering schoon zijn van bijgevoelens. Dus als jouw geliefde kind ook gedachten oproepen aan dat het niet gehoorzaam was of dat jij er boos op was, of als het bij jou bezorgdheid oproept, zoek dan een ander beeld.

Hier vind je meer info over de wetenschap van hartcoherentie.

Hier vind je meer info en de meditatie om thuis te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *