Over YmjH

“De yogi ziet zichzelf in het hart van alle wezens, en alle wezens in zijn hart.”
Bhagavad Gita

logo Yoga met je HartYoga met je Hart is een zachte, vloeiende bewegingsvorm, soms met muziek op de achtergrond. Het maakt energie los die je vervolgens met visualisatie naar plaatsen in je lichaam stuurt waar het nodig is. Soms is de yoga wat steviger en gaat het meer om fysieke en mentale beheersing.

Resultaat: je voelt je vrijer, fitter, losser, vrolijker.

In de lessen zoeken we het stille punt in onszelf; het deel dat nooit verandert. Het wordt niet oud, boos, verdrietig, rijk of arm en gaat niet dood. Dit middelpunt is pure rust en vreugde en kan ons de (spirituele) weg wijzen. Dit punt kunnen we vinden als we in een yogahouding zijn, en uiteindelijk ook in het dagelijkse leven continu ervaren.

Yoga met je Hart werkt helend en kan trauma’s helpen oplossen. Hierdoor help je jezelf steviger en gemakkelijker in het leven staan. Yoga met je Hart wil een samensmelting zijn van alles wat heilzaam is, wat je sterker maakt en beter in je vel en je dichter bij jezelf brengt.

Iedereen kan meedoen, want elke oefening is voor iedereen geschikt ( te maken). Dus jong, oud, man, vrouw, immobiel of hypermobiel, ieder heeft een eigen ervaring bij de yoga. en dat gaat prima samen in dezelfde groep.